Over ons

Het verhaal achter de e-bikes van Ostrichoo is er niet een van wonderlijke anekdotes en niet een speciaal gedachtengoed die van generatie op generatie wordt overgedragen. Nee, het verhaal achter Ostrichoo is veel simpeler dan dat. Het verhaal begint niet zo heel lang geleden, met een Nederlandse jongen die zag dat dingen beter konden in de wereld van de e-bike. Veel beter. 

Hipper, stoerder en stijlvoller

Iedereen heeft ze wel eens zien rijden: e-bikes. Misschien heb je er zelf wel eens op gezeten. Maar zeg eens eerlijk: waarom heb je hem niet gekocht? De hoge prijs van een e-bike is een heel belangrijke reden waarom maar weinig jongeren een e-bike kopen. Maar dat niet alleen. Kijkend naar alle e-bikes vond de oprichter van Ostrichoo (Michael Hu) dat er aan het uiterlijk van de e-bikes ook dringend wat moest veranderen. De e-bike kon makkelijk hipper, stoerder, stijlvoller gemaakt worden. En zo ontstond de droom om een e-bike te maken die toegankelijk is voor iedereen, met name voor de jongere generatie. 

Droom die werkelijkheid werd

Dromen blijven dromen zolang je er niets mee doet en dus stak Michael de handen uit de mouwen. Het bedrijf Ostrichoo werd opgericht om duurzame e-bikes te produceren, die ten opzichte van andere e-bikes:

Langer meegaan, er veel beter uitzien én goedkoper zijn.

Een sterke e-bike accu met garantie

Om de drie bovengenoemde punten te realiseren moesten er eerst problemen getackeld worden. De meeste problemen van e-bikes hebben te maken met de accu. De e-bike accu’s die op de meeste elektrische fietsen zit gaat slechts 1 of 2 jaar mee voordat er iets stuk gaat. Reparatie is duur en voor een nieuwe accu betaal je al snel 500 euro. Wij vonden een manier om de kwaliteit van de e-bike accu sterk te verbeteren. De accu’s van een Ostrichoo e-bike gaan niet 2 maar wel 4 jaar mee! Het opladen van een e-bike moet ook sneller kunnen dachten we... En dus zorgden we ervoor dat je onze e-bike binnen 30 minuten opgeladen hebt. Dat is nog eens wat anders dan de 5 tot 7 uur die er voor het opladen van sommige e-bikes staat! 

Geen ingewikkeld gedoe

"Less is more" vinden we bij Ostrichoo. Zaken als lcd schermen en andere toeters en bellen vinden we niet nodig. Zulke randzaken gaan vaak snel kapot en kosten een hoop geld om te vervangen. De fietsen van Ostrichoo houden we simpel maar krijgen daardoor juist hun stoere look. Daarbij laden ze onwijs snel op, zijn ze sportief, functioneel en niet fysiek in een winkel te koop. “Huh? Waarom niet?” horen we je denken. 

Het antwoord is simpel. Een winkel kost geld en we willen dat jij een e-bike kunt kopen voor een goede prijs. Daarom koop je bij ons je fiets gewoon online. Wil je eerst een e-bike test doen dan kan dat, we bieden in Nederland gratis proefritten aan bij je thuis!

Een betaalbare e-bike kopen met hoge kwaliteit

Wie een beetje een gave e-bike wil kopen betaalt al gauw de hoofdprijs. Bij Ostrichoo sta jij als klant voorop en proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Bij ons kun je dus terecht als je een goedkope e-bike wilt kopen met hoge kwaliteit. 

Service van de zaak 

Voor maar €1399 kun je een Ostrichoo e-bike aanschaffen. We hebben 2 modellen: een sportieve lange-instap stadsfiets en een stoere mountainbike stadsfiets waarmee je ook off-road kan. Je krijgt bij de prijs die je voor je e-bike betaalt niet alleen je nieuwe vervoersmiddel, die je van A naar B brengt in stijl, maar ook gratis levering en afmontage. 

Onderhoudsvriendelijk 

Alle onderdelen van onze e-bikes zijn onderhoudsvriendelijk en super makkelijk te vervangen als er onverhoopt toch iets stuk gaat. Je hoeft daarvoor niet naar ons toe, wij komen naar jou. Handig! 

Bij Ostrichoo staan we achter ons product en we willen dat jij er met plezier op rijdt. We bieden je daarom ook nog eens 4 jaar garantie op de batterij (doet niemand), 4 jaar garantie op het frame en 2 jaar op overige losse onderdelen. Cadeautje van ons, voor jou. 

Geen droom meer

De droom om de ietwat oubollige e-bike om te toveren tot een hippe, duurzame stadsfiets die betaalbaar is voor iedereen is geen droom meer, maar nu echt werkelijkheid geworden. We zijn supertrots dat we jullie kunnen helpen aan een vervoermiddel waar je mee gezien mag worden én die je ook nog eens van A naar B brengt zonder problemen. Meer weten over onze e-bikes? Je mag altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon. 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0