Waarom Ostrichoo?

Waarom zou je een e-bike bij Ostrichoo kopen? We zetten onze sterke punten even voor je op een rijtje:

Laadtijd van 30 minuten

Onze topkwaliteit e-bikes zijn uitgerust met de unieke supercondensator technologie waardoor ze in slechts 30 minuten volledig opgeladen zijn en dat is de snelste laadtijd van alle e-bikes die er momenteel op de markt zijn. Je kan er letterlijk op wachten. Met een actieradius van 80 km en gemiddeld 40km zijn onze elektrische fietsen de perfecte vervoersmiddel voor naar werk of school.

Ben je gisteravond vergeten de accu op te laden en moet je naar je werk? Geen probleem. Terwijl jij je klaarmaakt om te vertrekken met een frisse douche en een stevig ontbijt, wordt de accu van jouw Ostrichoo e-bike razendsnel opgeladen. Als je klaar bent om te vertrekken staat jouw e-bike voor je klaar voor een probleemloze rit naar je eindbestemming voor vandaag.

De beste supercondensators voor supersnelle laadtijd

Ostrichoo e-bikes maken gebruik van supercondensators, die hebben duidelijk voordelen boven een gewone lithium batterij. De belangrijkste pluspunten:

●     Supersnelle laadtijd van slechts 30 minuten
●     Dubbele levensduur ten opzichte van lithium-ion batterijen
●     Uitstekend bestand tegen kou en warmte (-20°C tot 65°C)
●     Brandgevaar is tot een minimum beperkt (andere manier van energie opslaan)
●     Milieuvriendelijk en veilig (bevat geen zware metalen)

Je e-bike wordt geleverd met een supercharger, een speciale oplader die de accu optimaal en in recordtijd oplaadt.

Een duurzame e-bike

Koop je een Ostrichoo e-bike dan kies je voor duurzaamheid en veiligheid. Op een e-bike moet je kunnen vertrouwen, die mag je niet in de steek laten en ook niet plots in brand vliegen. Ook daarom kies je voor dit Nederlandse product van topkwaliteit.

De Ostrichoo e-bike is ontwikkeld in Nederland, het fietsland bij uitstek. Wij Nederlanders weten hoe we fietsen zo duurzaam en functioneel mogelijk moeten maken. Terug naar de basis, dat is waar het bij onze scherp geprijsde e-bike om gaat. Onze klanten moeten op hun bike kunnen vertrouwen, zonder dat deze om de haverklap defect in de schuur staat. Daarom geven we voor de Ostrichoo e-bike de voorkeur aan functionele degelijkheid wat deze elektrische fiets maakt tot wat hij is: een betrouwbaar vervoermiddel voor dagelijks gebruik.

4 jaar garantie op de supercondensator

Omdat we bij Ostrichoo het volste vertrouwen hebben in onze producten geven we je als enige op de e-bike markt 4 jaar garantie op de accu. Wij gebruiken voor onze Ostrichoo e-bikes een supercondensator die niet alleen razendsnel oplaadt maar ook nog eens twee keer zo lang mee gaat als een gemiddelde batterij (in levensduur). Omdat een supercondensator de energie heel anders opslaat dan gebruikelijke lithium-ion batterijen, wordt deze ook nooit warm bij gebruik en bevat deze geen zware metalen zoals Kobalt en Nikkel. Hierdoor zijn onze e-bikes veiliger én milieuvriendelijker! 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0