Servicepakketten

Een e-bike kopen is één ding, je e-bike een beetje netjes houden is iets anders. Jij wilt gewoon lekker fietsen en je niet bezighouden met de controle van je vliegwiel of het vervangen van je fietsketting. En je wilt al helemaal niet je fiets zelf nog in elkaar moeten zetten als je er een online hebt besteld. Speciaal voor de mensen die houden van simpele oplossingen hebben we bij Ostrichoo daarom servicepakketten ontwikkelt. 

We hebben 3 verschillende pakketten: starter, basis en deluxe

Het starterspakket helpt je in het zadel bij de aanschaf van je e-bike.

Met dit starterspakket profiteer je altijd van gratis service aan huis in geval van garantie. Naast de service aan huis krijg je bij het afnemen van een starterspakket een uitgebreide eerste servicebeurt voor je e-bike aan huis. Éen van onze Ostrichoo monteurs komt na het maken van een afspraak bij je langs om je fiets een complete servicebeurt te geven. Lees hier meer over wat een servicebeurt inhoudt.

NB: Deze eerste servicebeurt is verplicht voor het behoud van de garantie. Deze moet binnen 6 maanden na aanschaf plaatsvinden. 

Basispakket

Het basispakket bevat aanvullingen op het starter pakket.

Je krijgt net als bij het starterspakket service aan huis in geval van garantie en ook de eerste servicebeurt zit bij dit pakket inbegrepen. Maar daar houdt het basispakket niet op! Je krijgt bij dit pakket een 1 jarig pech hulp abonnement bij FietsNED. Hiermee voorkom je dat je niet verder kunt bij pech. Lees hier meer over dit abonnement.

Deluxe pakket

Het deluxe pakket is het verwenpakket voor je fiets.

Je krijgt net als bij het basis pakket een pech hulp abonnement bij FietsNED, maar nu voor 2 jaar! Daarnaast krijgt u na 15-18 maanden nog een 2e onderhoudsbeurt uit aan huis, waardoor je extra lang zonder zorgen van je fiets kan genieten!

Het is niet verplicht om de pakketten af te nemen bij de aankoop van je e-bike maar wel erg aan te raden. Want als jij je fiets goed verzorgd kun je er langer van genieten en voorkom je dure reparaties.

Let op! Wij bieden alleen service aan huis binnen Nederland.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0