Bezorging

Bezorgkosten

Mocht je opzoek zijn gegaan naar bezorgkosten en ze niet kunnen vinden; dat klopt! De bezorging krijg je namelijk van ons cadeau. Wij werken samen met Focus Koeriers, die onze fietsen rijklaar bij u bezorgen. Rijklaar houdt in dat wanneer de fiets is afgeleverd, je meteen op de fiets kan stappen en een rondje kan gaan fietsen!

Bezorgtijd

De fietsen worden binnen 3 tot 5 werkdagen na bestelling bezorgd. Wij streven er uiteraard naar om het zo snel mogelijk te bezorgen.  

Je kan contact met ons op nemen om een bezorgdag af te spreken, mocht je de fiets op een specifieke dag willen ontvangen. Houdt er dan wel rekening mee dat het na de 5 dagen zijn die wij hanteren, anders kunnen wij niet garanderen dat het op die dag geleverd wordt en dat er mogelijk kleine toeslag aan verbonden zit. 

Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen

Voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen hanteren wij wél bezorgkosten. Dit heeft te maken met de bereikbaarheid van deze gebieden. Daarom durven wij hier ook niet met zekerheid te zeggen dat de fiets binnen 3-5 werkdagen wordt geleverd, maar uiteraard zullen wij ons best doen. Daarnaast zullen wij telefonisch contact met jou opnemen om eventuele extra kosten en levertijden te bespreken. 

De bezorgdag

Wanneer je bestelling is verwerkt en de bezorgdag nadert, zal desbetreffende koerier contact met je opnemen via de mail. Deze mail ontvang je de avond voor de dag dat de koerier langskomt, hou je mail dus in de gaten. Deze mail dient als bevestiging en bevat een paar instructies. Stel; de koerier komt woensdag, dan ontvang je dinsdagavond tussen 19:00-21:00 deze desbetreffende mail.  

Het is fijn om te weten wanneer je thuis moet zijn om de fiets in ontvangst te nemen. Daarom kan je de koerier, op de dag van bezorging (dit staat ook beschreven in de e-mail die je dan ontvangt) vanaf 7:30, bellen om een aflevertijdblok van 2 uur op te vragen. Mocht het allemaal toch niet uitkomen, dan kunnen wij altijd nog kijken voor een andere dag (let op, hier kunnen kosten aan verbonden zitten).

Niet thuis?

Wij kunnen de fietsen ook bij de buren afleveren, mocht er niemand thuis zijn. Laat dit aan ons én aan de buren weten. Er is namelijk wel een handtekening voor nodig.

Kleine check-up

Check nadat de fiets bezorgd is altijd direct op schades en of de bestelling compleet is (oplader, fiets en batterij), meldt dit binnen 24 uur als er iets mis is, dan verhelpen wij het op redelijkerwijs. 

Kan je niet wachten en wil je weten wat de status is van je bestelling? Neem dan contact op met ons.

Bezorgklacht

Heb je een bezorgklacht mail dan naar [email protected]  

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0